MyHouse – den komplette løsning

  • MyHouse gør det muligt for administrator og bestyrelse, let at kommunikere og ajourføre alle ejendommens beboer via systemets app og webside.
  • Systemet kan bruges som ekstern hjemmeside, intern side for ejendommen og beboere.
  • MyHouse gør administrationen lettere, giver hurtig adgang til alle relevante rapporter og knytter beboerne tættere sammen.

Prøv demoversion

Prøv vores demoversion her

Login: demo

Adgangskode: demo

Tilmeld forening

Vil du tilmelde jeres forening Myhouse-løsningen? Så klik på knappen nedenfor og tilmeld jeres forening. Vi sætter foreningen op med alle offentlige data, så I kan komme igang med det samme.

Hvad indeholder en MyHouse-løsning

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige moduler, som er indbygget i MyHouse-løsningen. Du kan også logge ind via vores demoversion og se mulighederne “live”.

Kontakt os for yderligere information om MyHouse eller tilmeld jeres ejendom her på siden.

MyHouse systemet består af et kontrolmodul, hvor ejendommens bestyrelse og administrator her let kan oprette, redigere og publicere alle ejendommens informationer mv. direkte ud til ejendommens beboere. Ejendommen får samtidig en personlig hjemmeside, som anvender informationerne fra systemets nyheds- og kalendermodul. Den enkelte husstand kan via denne webside også logge ind i sin brugermappe.

Hvorfor anbefaler vi en MyHouse-løsning?

Andelsvurderinger.dk har, som en del af CERA Partners, indgående kendskab til foreninger og de behov som beboerne har. Vi har med vores viden og ekspertise derfor været en stor del af udvikling af MyHouse, som er en løsning skræddersyet til andels- og ejerforeninger.

Systemet hjælper med at:

  • prissammenligne den aktuelle vurdering og forbedring med tidligere vurderingsopgaver
  • vedhæfte billeddokumentation i rapporten, som gengiver boligens generelle stand og forbedringer
  • foretage energimåling af boligens døre og vinduer, som varsler eventuelle fejl og mangler hvis dette ønskes

“Ønsker foreningen at vi opsætter og opretter alle ejendommens data og beboere, opkræves at éngangs oprettelsesgebyr på 1.200 kr + moms som også indeholder domæne og host registrering mv.”