Priser

Her på siden finder du priserne på alle de ydelser vi tilbyder. Vi har opdelt vores prisliste efter kategorier, så det er så let for dig som muligt.

Det siger vores kunder:

I forbindelse med salget af min andelsbolig, kontaktede jeg andelsvurderinger.dk for at få lavet el- og VVS eftersyn samt vurderingsrapport. Det hele blev koordineret fra samme sted, og jeg fik lavet eftersynene et par dage efter. Det var nemt og effektivt!

Senere hen endte vi med at have et hyr med vores administrator og måtte indhente de samme rapporter fra andre (af andelsforeningen udpegede) fagfolk. I denne forbindelse var Kristian fra andelsvurderinger.dk enormt behjælpelig, og han bestræbte sig på at rådgive og hjælpe os i hele forløbet.

Jeg er enormt taknemmelig for den behandling, vi modtog, og jeg kan til hver en tid anbefale andre at bruge andelsvurderinger.dk.

I forbindelse med købet af en andelslejlighed ville jeg sikre mig at El og VVS installationer var i orden. Det skulle gå hurtigt fordi det skulle nås inden indsigelsesfristens udløb.Jeg ringede til Andelsvurderinger om fredagen. Om søndagen kom VVS manden og om mandagen Elektrikeren og udførte eftersynene. Senere samme aften fik jeg tilsendt begge rapporter via mail.Jeg måtte betale et “ekspres” tillæg på kr. 500 fordi det skulle gå så hurtigt. Det var jeg naturligvis blevet oplyst om på forhånd.Kan kun sige at det var alle pengene værd. Efterfølgende fik jeg refunderet et større pengebeløb pga. fejl og mangler beskrevet i rapporterne

Jeg har brugt andelsvurderinger.dk incl. vvs og el-tjek. Det har været en fornøjelse. Alt gik glidende og de var altid til rådighed pr. telefon eller mail med hurtig betjening. Tak for denne gang. Jeg roligt anbefale andre at bruge dem.