VVS-eftersyn

Når en andelsbolig eller ejerlejlighed skal sælges, skal der udføres et VVS-eftersyn, som gennemgår alle tekniske installationer. På baggrund af eftersynet udarbejdes der en komplet tilstandsrapport, som du efterfølgende modtager pr. mail.

Den færdige rapport indeholder resultaterne af gennemgangen af boligens VVS-installationer samt funktionsdygtigheden og hvorvidt de opfylder de krav, som var gældende, da de blev udført eller ændret.

Du vil typisk modtage rapporten efter 4-6 dage, eller du kan vælge ekspreslevering og modtage den efter 24-48 timer, så du kan komme hurtigt videre.

Vi laver altså et uvildigt, professionelt eftersyn i boligen og tjekker lovlighed og funktionsdygtighed.

Vi udfører eftersyn i andels- og ejerlejligheder samt almene boliger.

Du kan se vores priser her

De fleste foreninger kræver både et el-eftesyn og et vvs-eftersyn. Vi har derfor sørget for at du kan tilvælge et el-eftersyn når du bestiller dit eftersyn

Hvad indebærer et eftersyn?

Eftersynet indebærer stikprøver på de tilgængelige og synlige vvs-installationer og dele. Efterfølgende udarbejdes der en komplet rapport med billeddokumentation.

Ved gennemgang af boligens vvs-installationer kontrolleres:

  • Varmeapparater
  • Varmt- og koldtvandsinstallationer
  • Afløb
  • Hårde hvidevarer

Et eftersyn omfatter ikke:

  • Bagatelagtige forhold, herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en vvs-installation med den pågældende alder, og som ikke påvirker installationernes funktionsdygtighed nævneværdigt
  • Dele af vvs-installationer, der er utilgængelige
  • Om vvs-installationen er tidssvarende.

Det er vigtigt, at der er foretaget både el- & vvs-eftersyn før salg eller køb af en andelsbolig. Det er din sikkerhed – både som sælger og som køber – for at alle tilgængelige installationer er lovlige og funktionsdygtige. Så slipper du for dyre eller ubehagelige overraskelser.