ANDELSVURDERINGER.DK specialiserer sig i tekniske vurderinger af ejer- og andelslejligheder. Vi leverer totalløsninger, på vores rådgivende ingeniør og arkitekt afdeling, samt el og vvs afdeling.

Vi er blandt branchens hurtigst voksende, hvilket skyldes vores fokus på online tilgængelighed og integrerede systemer, der øger tilgængeligheden for kunder, foreninger og administratorer.

Vi arbejder til dagligt med andelsvurdering, valuarvurdering, opmålinger samt EL & VVS-eftersyn i andelsboliger ved køb/salg og belåning. Vi tilbyder grundet vores unikke online-system, en altid ensartet vurderingsrapport for den enkelte andelsbolig. Vurderingsrapportens formål er let at gennemskueliggøre boligens samlede stand, fejl/mangler, forbedringer og løsøre.

Samarbejdsmodel

Vi har udviklet online systemer, som gør det lettere for vores samarbejdspartnere at yde en ensartet og kompetent service. Gennem en årrække har vi opbygget samarbejde med autoriserede EL- og VVS-installatører, byggesagkyndige vurderingsmænd, valuarer og energikonsulenter. Disse samarbejdspartnere er nøje udvalgt på baggrund af deres kompetencer og de udfører alle vores services under supervision af ANDELSVURDERINGER.DK

Online, hurtigt og billigt

Vi bestræber os på at være blandt markedets billigste og hurtigste vurderingsvirksomheder. I gennemsnit har du en færdig rapport 3 dage efter online booking. Dette skyldes vores totalløsnings-system, som er blevet nøje udviklet i vores rådgivenden Ingeniører & Arkitekt afdeling.

CERA, Ingeniører & Arkitekter

Vi er en del af CERA, Ingeniører & arkitekter, som primært specialiserer sig indenfor boligforeninger- og byggebranchen. Læs meget mere om CERA, Rådgivende Ingeniører & Arkitekter på www.cera.dk, som udbyder alt fra tekniske tegninger til rådgivning indenfor vedligeholdelsesprojekter m.m.